Festival de l’humor en valencià

El «Festival de l’humor en valencià» és un esdeveniment solidari per a recaptar fons per a la investigació mèdica de la Distròfia Muscular LGMD1F i la SIDA. Com ja sabeu, una mateixa família patim des de més de 8 generacions una mutació genètica que ens fa tindre aquesta malaltia però també ens fa immunes al VIH. Investigadors de renom mundial s’han unit per a trobar la cura per a les dues. Tres dels humoristes de més renom del nostre territori com són Xavi Castillo, Eugeni Alemany i Toni de l’Hostal et faran riure a la vegada que col·labores en la teua assistència per a la cura de milions en tot el món.

Tindrà lloc el 26 de Febrer a les 21:30 (20:00 obertura de portes) en el Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real (Camí Betxí Travessia, 65) amb 15 euros de preu per entrada. Si eres soci de l’associació Conquistando Escalones se t’enviarà un codi que podràs introdiuir en el moment de la compra en Servientradas i se t’aplicarà un 20% de descompte.

Si encara no eres soci pots fer-te ací (desde 20 euros al trimestre / poc més de 6 euros al mes): https://goo.gl/NLIJd7

Compra ja la teva entrada o si no pots asistir pero vols col·laborar, pots adquirir la teua butaca virtual o fer una donació en la Fila 0: https://servientradas.com/espectaculo/ENTRADAS/14/festival-de-l-humor-en-valenciA.html

Organitza la Associació Conquistando Escalones amb la col·laboració de les regidories de Joventud, Cultura i Esports i Salud de l’Ajuntament de Vila-real.

——————————————————————————————————————————

 

El «Festival de l’humor en valencià» es un evento solidario para recaudar fondos para la investigación médica de la Distrofia Muscular LGMD1F y el SIDA. Como ya sabéis, una misma familia padecemos desde hace más de 8 generaciones una mutación genética que nos hace tener esta enfermedad pero también nos hace inmunes al VIH. Investigadores de renombre mundial se han unido para encontrar una cura para ambas. Tres de los humoristas de más renombre de nuestro territorio como son Xavi Castillo, Eugeni Alemany y Toni de l’Hostal, te harán reír a la vez que colaboras con tu asistencia para la cura de millones en todo el mundo.

Tendrá lugar el el 26 de Febrero a las 21:30 (20:00 opertura de puertas) en el Centro de Tecnificación Deportiva de Vila-real (Camí Betxí Travessia, 65) con 15 euros de precio por entrada. Si eres socio de la asociación Conquistando Escalones se te enviará un código que podrás introducir en el momento de la compra en Servientradas y se te aplicará un 20% de descuento.

Si aún no eres socio, puedes hacerte aquí (desde 20 euros al trimestre / poco más de 6 euros al mes): https://goo.gl/NLIJd7

Compra ya tu entrada o si no puedes asistir pero quieres colaborar, puedes adquirir tu butaca virtual o hacer una donación en la Fila 0: https://servientradas.com/espectaculo/ENTRADAS/14/festival-de-l-humor-en-valenciA.html

Organiza la Asociación Conquistando Escalones con la colaboración de las concejalías de Juventud, Cultura y Deportes y Salud del Ayuntamiento de Vila-real