El ‘Festival de l’humor en valencià’ més solidari arriba el 18 d’octubre a Borriana

El «Festival de l’humor en valencià» és un esdeveniment solidari per a recaptar fons per a la investigació mèdica de la Distròfia Muscular de Cintures 1F i el VIH. Una mateixa família pateix des de fa més de 8 generacions una mutació genètica que els fa tindre aquesta malaltia però també els fa immunes al VIH. Actualment, una aliança de grups d’investigació de tot el mon, s’han unit per a trobar la cura per a les dues.

Després del èxit de la primera edició del ‘Festival de l’humor en valencià’ celebrat en Vila-real (Castelló) a 2016, aixina com el celebrat a La Vila Joiosa (Alacant) a inicis de 2019, arriba a Borriana (Castelló) amb alguns dels humoristes de més renom del nostre territori. Repeteixen en aquesta edició Xavi Castillo i Arantxa González, als que se uneix Pepa Cases. Et faran riure a la vegada que col·labores en la teua assistència per a la cura de milions en tot el món.

Tindrà lloc el 18 d’ Octubre a les 21:30 al Teatre Payà de Borriana, amb donatiu de 12 euros de preu per entrada anticipada i 15€ en taquilla. L’entrada es numerada i l’obertura de portes serà a les 21:00.

COMPRA FENT CLICK ACÍ LA TEUA ENTRADA ONLINE

Entrades físiques a la venda en:

  • Quesomentero Cheesebar (C/Pare Molina 5) (Vila-real)
  • Naraniga (C/Sant Vicent 15) (Borriana)

El Festival de l’humor en valencià es farà gràcies a la col·laboració de l’ Il·lustríssim Ajuntament de Borriana i la seua Regidoria de Cultura.

———————————————————————————————————-

El «Festival de l’humor en valencià» es un evento solidario para recaudar fondos para la investigación médica de la Distrofia Muscular de Cinturas 1F y el VIH. Una misma familia padece desde hace más de 8 generaciones, una mutación genética que los hace tener esta enfermedad pero también los hace inmunes al VIH. Actualmente una alianza de grupos de investigación de todo el mundo, se han unido para encontrar la cura para ambas.

Después del éxito de la primera edición del ‘Festival de l’humor en valencià’ celebrado en Vila-real (Castellón) en 2016 así como el celebrado en La Vila Joiosa (Alicante) a inicios de 2019, llega a Burriana (Castellón) con algunos de los humoristas de más renombre de nuestro territorio. Repiten en esta edición Xavi Castillo y Arantxa González a los que se les une Pepa Cases. Te harán reír a la vez que colaboras con tu asistencia en la cura de millones en todo el mundo.

Tendrá lugar el 18 de Octubre a las 21:30 en el Teatre Payà de Burriana, con donativo de 12€ de precio por entrada anticipada y 15€ en taquilla. La entrada es numerada y la apertura de puertas será a las 21:00.

COMPRA HACIENDO CLICK AQUÍ TU ENTRADA ONLINE

Entradas físicas a la venta en:

  • Quesomentero Cheesebar (C/Pare Molina 5) (Vila-real)
  • Naraniga (C/Sant Vicent 15) (Borriana)

El Festival de l’humor en valencià se hará gracias a la colaboración del Ilustrísimo Ayuntamiento de Burriana y a su Concejalía de Cultura.