Xavi Castillo torna a Vila-real el 14 de gener amb l’espectacle «News!»

El proper 14 de gener torna a Vila-real i de nou col·laborant amb l’associació Conquistando Escalones, l’humorista valencià Xavi Castillo. Aquesta vegada amb podrem gaudir de: «News!» un espectacle definitit per l’actualitat on Castillo amb la seua sàtira habitual expondrà reflexions sobre les últimes notícies.

Tal com indica el president de Conquistando Escalones, Abrahán Guirao, «estem molt agraïts a Pot de Plom en general i Xavi Castillo en particular, de la seua constant predisposició per a ajudar-nos i ficar-ho tot tan fàcil sempre. Sempre te una gran aceptació de públic i esperem que desprès de tant de temps sense poder actuar a causa de la COVID-19, confiem que més encara».

Així, l’Auditori Músic Rafael Beltràn Moner acollirà el  divendres 14 de gener a les 22.00 hores aquest espectacle , organitzat per l’Associació Conquistando Escalones  amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real i la Regidoria de Cultura.

Les entrades ja estàn a la venda en el restaurant Nu (avinguda Cedre, 17 de Vila-real) i a la web de Servientradas. Anticipada es un donatiu de 12€, en taquilla seran 15€.

Un espectacle solidari i a benefici de la investigació de la Distròfia Muscular de Cintures 1F /D2 i el VIH.

——————————————

Xavi Castillo vuelve el 14 de enero a Vila-real con el espectáculo «News!»

El próximo 14 de enero vuelve a Vila-real y de nuevo colaborando con la Asociación Conquistando Escalones, el humorista valenciano Xavi Castillo. Esta vez podremos disfrutar de: «News!», un espectáculo definido por la actualidad donde Castillo, con su sátira habitual, expondrá reflexiones sobre las últimas noticias.

Tal  como indica el presidente de Conquistando Escalones, Abrahán Guirao, «estamos muy agradecidos a Pot de Plom, en general, y a Xavi Castillo en particular por su constante predisposición para ayudarnos y ponerlo todo siempre tan fácil. Siempre tiene una gran aceptación de público y esperamos que después de tanto tiempo sin poder actuar a causa de la COVID-19, la tenga aún más».

Así, el  Auditori Músic Rafael Beltràn Moner, acogerá el viernes 14 de enero a las 22:00 horas, este espectáculo organizado por la Asociación Conquistando Escalones con la colaboración del Ayuntamiento de Vila-real y la concejalía de Cultura.

Las entradas ya están a la venta enes restaurante NU (avenida Cedre, 17 de Vila-real) y en la web de Servientradas. Anticipada es un donativo de 12€, en taquilla serán 15€.

Un espectáculo solidario a beneficio de la Distrofia Muscular de Cinturas 1F/D2 y el VIH.